Servicios

Platges Intel·ligents

Enviat per editor el dl., 10/06/2019 - 13:22
Platges Intel·ligents

Vinaròs i Benicarló van ser seleccionats l’any 2017 per l’Agència Valenciana del Turisme, a través de l’Institut de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), com a municipis pilot de la província de Castelló per a la implantació del Model Turístic Intel·ligent de la Comunitat Valenciana. Aquest model de gestió de la destinació turística es basa en tres pilars fonamentals: la gestió eficient dels recursos, el desenvolupament sostenible i l'accessibilitat. Al llarg de 2018 s’ha dut a terme l'anàlisi de la situació de partida de tots dos municipis, a través d'un mètode integral que incorpora aspectes econòmics, tecnològics, ambientals i culturals, entre altres, i s’ha elaborat una proposta estratègica per a la confluència dels municipis amb el model DTI CV.

Entre les accions proposades està la conversió de les platges del municipi en platges intel·ligents on s'aplica tecnologia i innovació per a aconseguir espais més amables i orientats a satisfer les necessitats de l'usuari.

El projecte de platges intel·ligents de Vinaròs preveu accions en les tres àrees definides pel model DTI CV: sostenibilitat, accessibilitat i seguretat.

Objectius
Millorar la sostenibilitat, accessibilitat i seguretat de les platges del municipi.
Departaments Vinculats
Turisme, TIC
Període d'implementació
Curt termini
Magnitud Econòmica
Mitja
Model de finançament
Pressupost municipal, EDUSI, Invat·tur
Indicadors
Nivell de satisfacció de l’usuari, nombre de serveis sensoritzats