Servicios

Innovació en Xarxa

Enviat per editor el dl., 10/06/2019 - 13:00
Innovació en Xarxa

El treball orientat a la Innovació en Xarxa cerca establir aliances i xarxes en l’àmbit local, estatal i internacional per a compartir experiències, proveir serveis i guanyar posicionament i influència en un món global i competitiu.

L'Ajuntament de Vinaròs pretén adherir-se i participar activament en xarxes d'innovació a escala autonòmica, estatal i internacional, com per exemple la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació Red Innpulso o l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible d'acord amb l'Agenda 2030.

Així, es treballarà per a analitzar anualment les potencialitats de les xarxes existents i les possibilitats de generar sinergies, col·laboracions i participar-hi.

De la mateixa manera, Vinaròs treballarà per promoure el treball en xarxa de la seua societat, fomentant l'organització i participació en esdeveniments i activitats que propicien i afavorisquen el treball en xarxa de la ciutat, com a institució, però també de les seues empreses i altres agents socials.

A més, l'Ajuntament de Vinaròs promourà la participació en projectes europeus i l'acostament de les oportunitats que ofereix la Unió Europea a la ciutadania. D'aquesta manera, es fomentarà la innovació, l'emprenedoria i la competitivitat del seu territori a través del suport de fons europeus i de projectes europeus de cooperació amb altres territoris amb els quals es compartisquen reptes i objectius.

Objectius
Participar de la innovació i els beneficis del treball a escala supramunicipal.
Construir una cultura del treball en xarxa i la col·laboració.
Posicionar Vinaròs com a referent en innovació i desenvolupament local.
Acostar la innovació i les bones pràctiques realitzades en l’àmbit europeu a través de projectes de cooperació i intercanvi.
Aconseguir suport financer per a la realització d'accions que contribuïsquen al desenvolupament local.
Departaments Vinculats
ADL, TIC
Període d'implementació
Curt termini
Magnitud Econòmica
Baixa
Model de finançament
Pressupost municipal
Indicadors
Nombre de projectes/candidatures presentades, nombre de projectes/candidatures aprovades, fons europeus captats