Servicios

L’Ajuntament gestiona més de 7.000 incidències durant el 2021

incidencies app

A través de les aplicacions “Vinaròs Incidències” i “App Vinaròs” la Regidoria d’Obres i Serveis recull les peticions de la ciutadania per a la seua corresponent reparació

La plataforma de participació ciutadana ha registrat durant el 2021 més de 7.000 incidències, per part dels veïns i veïnes de la localitat, per a la seua corresponent reparació. De totes les peticions realitzades l’Ajuntament ha executat el  87% durant el 2021, mentre que el 13% restant encara no s’ha finalitzat, bé perquè està en estudi tècnic o perquè fa escassos dies que s’han registrat i per tant encara estan en fase de reparació.

Cal destacar que de totes les incidències realitzades un 14,4% afecten a  l’enllumenat públic, un 6,3% a residus i un 4,1% a fugues d’aigua o problemes amb claveguerams. Dins d’aquestes incidències també es registren sol·licituds de feines en actes lúdics, que representen un 3,7% del total.

L'Ajuntament recorda a la ciutadania que té a la seua disposició l'aplicació per a dispositius mòbils “Vinaròs Incidències”, així també com “App Vinaròs”,  per a informar els serveis municipals de qualsevol incidència a la via pública. Les dos aplicacions es poden descarregar de manera gratuïta per a telèfons i tauletes, tant per a sistemes Android com iOS, una vegada instal·lada només cal seguir uns senzills passos per a poder crear un avís.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha assenyalat que “aquesta eina es va posar en marxa amb l'objectiu que la ciutadania puga informar de manera directa a l'Ajuntament de qualsevol desperfecte o incidència a la via pública, per reforçar així les tasques dels serveis municipals”. En aquest sentit, Morellà ha demanat als veïns que participen en millorar el municipi, traslladant les incidències que observen al seu voltant, perquè segons insistia “l’exigència dels veïns ens fa treballar amb més dedicació i esforç”.