Servicios

Edificios e Instalaciones Municipales Inteligentes

Enviado por editor el Mié, 02/10/2019 - 13:54
Edificios e Instalaciones Municipales Inteligentes

Els edificis intel·ligents són aquells en què les instal·lacions i sistemes permeten una administració i control integrats i automatitzats per a augmentar l'eficiència energètica, la seguretat i l'accessibilitat.

Aquest pla inclou diverses accions de millora dels equipaments municipals: eficiència energètica, videovigilància, detecció d’intrusions, control d’accessos, etc. El que pretén aquest projecte és la sensorització dels diferents sistemes dels edificis i instal·lacions municipals i la implantació d’un BMS (Building Management System).

Amb aquesta infraestructura, els tècnics municipals podran controlar els canvis dels punts d'ajust (per exemple la temperatura) o la temporització d'esdeveniments i l'estat dels components de l’edifici per a obtindre una visió general de les condicions internes de l'edifici. El sistema enviarà alarmes als responsables de manteniment si se supera un valor assignat o es deté el funcionament dels dispositius.

Objectius
Administrar i controlar los edificios e instalaciones municipales de forma integrada y automatizada por a aumentar la eficiencia energética, la seguridad y la accesibilidad.
Departaments Vinculats
Urbanismo, TIC
Període d'implementació
Medio plazo
Magnitud Econòmica
Alta
Model de finançament
Presupuesto municipal, EDUSI, FEDER
Indicadors
% de los sistemss telegestionados