Servicios

Foment de l’Emprenedoria i la Innovació Empresarial

Enviat per editor el dj., 06/06/2019 - 12:53
Innovacio empresarial

El foment de l'emprenedoria i la innovació empresarial són claus per a la generació de riquesa i ocupació qualificada i sostenible. Per aquest motiu, és totalment imprescindible un especial esforç en el foment de l'emprenedoria, la innovació en sectors tradicionals i la creació d'empreses innovadores en el municipi.

Aquells que vulguen iniciar una activitat empresarial o iniciar una nova línia de negoci han de comptar amb un itinerari emprenedor que minimitze el risc de fracàs de la iniciativa. Per açò, es preveu la realització d'accions d'assessorament especialitzat en totes les fases de creació i posada en marxa del projecte, així com accions de formació en aspectes clau per a la gestió i comunicació de l'empresa.

Es contemplen, especialment, accions per a la generació de xarxes d'empreses i treball col·laboratiu. A més, es prestarà especial atenció a l'impuls de projectes empresarials d'economia social, economia circular, economia verda i economia col·laborativa.

Objectius
Fomentar de l’emprenedoria.
Impuls de la innovació empresarial, especialment en projectes d’economia social, economia circular, economia verda i economia col·laborativa.
Departaments Vinculats
ADL, TIC
Període d'implementació
Curt termini
Magnitud Econòmica
Alta
Model de finançament
Pressupost municipal, EDUSI, col·laboració PPP
Indicadors
Nombre de serveis a emprenedors, % d’ocupació de la incubadora, nombre d’assistents a esdeveniments